Go to section content

ALS: – Det er ingen ting man kan gjøre for å redusere.

– Jeg tror vi kan si sikkert at det er et samspill mellom genetikk og miljø som avgjør hvem som får ALS og når de får det, men kunnskapen er for.

You are not authorized. Please login or register.


RSS

Forum

Sections Topics, Messages, Last message

Topic: ALS: – Det er ingen ting man kan gjøre for å redusere.

– Jeg tror vi kan si sikkert at det er et samspill mellom genetikk og miljø som avgjør hvem som får ALS og når de får det, men kunnskapen er for.

1 Re: Ting man kan snakke om

Fødselsdag - Find ideer og inspiration til fødselsdagen her! Velkommen til fodselsdagen.dk. Fødselsdagen er en stor dag for den heldige fødselar og det er derfor altid vigtigt at man får fejret den store dag med manér.

2 Re: Ting man kan snakke om

100 måder du kan tjene penge på - Sander Grønlund 100 måder du kan tjene penge på. Nu har jeg efterhånden set mange indlæg på diverse fora, samt hørt det samme spørgsmål flere gange i virkeligheden; hvordan.

3 Re: Ting man kan snakke om

Analsex: Sådan boller man i røven - en begynderguide Analsex er ikke det sværeste i verden, men det er heller ikke noget, man går i gang med helt uden forberedelse. Røvhullet er ekstremt følsomt og kan give meget.

4 Re: Ting man kan snakke om

NRK TV - Trygdekontoret Er det i det hele tatt mulig å skille mellom løgn og sannhet på internett lenger? Hva foregår egentlig på nettforumene som regjeres av tenåringsgutter? Og.

5 Re: Ting man kan snakke om

Wannafind.dk - Webhotel, Hostede Applikationer. Hosted af Wannafind.dk - Webhoteller, Hostede Applikationer og udlejning af dedikerede servere, samt virtuelle servere

6 Re: Ting man kan snakke om

Online coaching og PT-tjenester HER kan du se tidligere videoer fra Prosjekt Kent! :D. Nok en uke har gått! Kjæresten min, Kent Øystein har gjennomført sin sjette uke på kostplan.

7 Re: Ting man kan snakke om

Byton: 10 ting du må vite om den nye super-ebilen fra Kina 5. Byton Life cloud-plattformen: Denne plattformen ble utviklet for at man skal kunne dra nytte av teknologien og underholdningsmulighetene under kjøreturen.

8 Re: Ting man kan snakke om

Når kan du flytte hjemmefra? | Ung.no Du har ingen RETT til å flytte hjemmefra før du har fylt 18 år, men hvis du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte er det ingen lov som hindrer.

9 Re: Ting man kan snakke om

Gravid eller baby? | NETBABY.DK Er du gravid eller har en baby? På Netbaby kan man finde alt, hvad man har brug for at vide, hvis man planlægger en graviditet, er gravid eller har en baby eller.

10 Re: Ting man kan snakke om

Ni ting du som blogger bør tenke på | Ung.no Blogging er en flott mulighet til å få uttrykke seg. Som blogger har du rett til å si din mening og bli hørt, og blogg kan være en fin måte å få.

11 Re: Ting man kan snakke om

Et verktøy for deg som vil inkludere alle barn og unge. Ønsker du å få flere barn og unge med i fritidsaktiviteter? Da har du kommet til riktig sted! ALLEMED er et gratis verktøy som skal gjøre det lettere for deg å.

12 Re: Ting man kan snakke om

Ventilen - Gør ungdommen mindre ensom Mere end 60.000 unge føler sig ensomme ofte eller hver dag. Her kan du få mere at vide om årsagerne til ensomhed, hvilke konsekvenser, det medfører, og hvad man.

13 Re: Ting man kan snakke om

Prokrastinering – hvorfor studenter utsetter ting, og. Prokrastinering (fra latin pro, og crastinus, det som angår morgendagen) viser til vanemessig utsettelse av ting man har bestemt seg for å gjøre – en.

14 Re: Ting man kan snakke om

CV-nerden | 10 ting du kan kutte fra CV | CV | CV mal. CV-nerden viser deg 10 enkle ting du kan kutte fra CV'en din.

15 Re: Ting man kan snakke om

5 ting du kan gøre når du får et angstanfald – lige nu og her Har erkendt at jeg ikke kan klare angsten uden medicin så jeg tager lidt beroligende så jeg bedre kan komme gennem dagen. tænker det er stærkt af mig og erkende.

16 Re: Ting man kan snakke om

JulieNielsen: 30 ting man kan lave i skolen, når man keder. 1. Tal ukorrekt engelsk som du ved hvad du lave, og når læreren retter dig, nikker du og fortsætte med at snakke ukorrekt. 2. Rejs dig fra din stol tilfældigt og.

17 Re: Ting man kan snakke om

IO.no Kart Zoom til treff. Firmasøk Adressesøk Kjørerute. IO.no Kart Flyfoto Hybrid

18 Re: Ting man kan snakke om

Spør Barneombudet - Barneombudet Dette er Barneombudets spørretjeneste for deg under 18 år. Spør oss om hvilke rettigheter du har. Tema kan f.eks. være mobbing, privatliv eller helse.

19 Re: Ting man kan snakke om

Ditbarnsfremtid | Erhvervsuddannelser Hvis din søn eller datter ikke allerede er startet på en ungdomsuddannelse, er der mulighed for at søge optagelse i oktober og januar på udvalgte uddannelser.

Anime girl with piercings

Friend dating app

Cheesy girl

Red flags when dating a guy

Escorts castlegar

Cenas singles madrid

Dating a jamaican woman

Local women seeking men

Topics: 46

Pages: 10 1 2 3 4 5

You must login or register to post new entries


Рейтинг@Mail.ru